Parløb 2020

Løbet lørdag 25. April 2020 er aflyst

Har du en træningsmakker/cykelkammerat, så benyt lejligheden til sammen, at prøve kræfter med en spændende og udfordrende rute i Kongeådalen.

Udover den sædvanlige rute, vil der igen i år også være en decideret motions-rute for mountainbikes og crosscykler (små asfaltveje, markveje og skovstier). Denne rute er også for par, lig det normale Parløb, og ruten vil bl.a. gå forbi Sønderskov Slot og Åtte Bjerge.

Det er for Brørup Cykel Klub her vigtigt at understrege, at der er tale om en decideret motions-rute uden stor sværhedsgrad. Men en rute der lægger op til en god naturoplevelse og lidt socialt samvær.

Mountainbike og Crossbike ruten er på 18 km (ca. 10 km ad små asfaltveje og ca. 8 km ad markveje og skovstier). Parrene sendes også her afsted enkeltvis, og ruten skal gennemkøres 2 gange. Der vil være en kategori for både mountainbikes og for crossbikes.

Asfalt ruten er den sædvanlige på 16 km. og skal gennemkøres 3 gange. Alle typer rugbrødsdrevet cykler er tilladt på denne rute.

Begge ruter vil være afmærket, men der kan downloades GPX track til MTB/Cross ruten.

Starten foregår fra Nørbølling Klubhus (Bromindevej 12, Nørbølling 6650 Brørup) med det første rytterpar kl. 10:01. Prisen for et par er kun Kr. 250,-

Lapio tilmelding er åben.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Det er muligt at tilmelde sig på dagen, til en merpris på 50 kr. pr. par.

Der vil i år desværre ikke være bademuligheder efter løbet.

For ruter og GPX track - se nedenstående links. MTB/cross kommer senere.

Afalt rute